Hackney Town House

A complete redesign of a London Victorian townhouse.

Left slightly unloved and run down this property was not reaching its full potential. The project involved a complete new floorplan as well as full planning permission for a loft conversion.

Working with structural engineers to ensure the future of a crumbling building. Redesigning electrics, plumbing and even some ceilings was moved. The design brief was to reinstall certain period features with the prospect of accommodating the life of a modern family.

The home was designed to a brief of ‘airy and spacious yet still cosy and functional’. Dining room and lounge were opened up and kitchen moved towards the garden to create a fantastic indoor / outdoor entertainment space.

The building was finished in June 2015, and has been feature on Houzz October 2015. Pictures by Chris Snook